субота, 12. јануар 2013.

MooShema

Ako malo mućnemo glavom brzo ćemo shvatiti da umesto mukotrpnog pranja, sušenja i peglanja ceo postupak možemo zameniti brisanjem jednom vlažnom krpicom pvc folije. Studio za marketing i dizajn SuperDot je redizajnirao postojeći koristan predmet-mušemu pretvarajući ga u MooShema brand. Ovaj brend unosi promene u našoj svakodnevnici, jer umesto pomalo dosadnih klasičnih stonjaka naš sto može biti obložen svremenim mušemama čiji sadržaj čine motivi odredjenih autora. Svaki autor na individualan način je doprineo jedinstvenom dizajnu tako da MooShema pruža izbor za svakoga. Jedinstven dizajn prati naziv i pričica koja će vas nasmejati, ali i opametiti :D   Izdvajam moje favorite...



                                                 Glupost je neizlečiva


        Glupost je neizlečiva nije glupa mušema. Inspirisali su je pop art, punk muzika i London. Univerzalna je i primenjiva u svim zamislivim i nezamislivim situacijama. Možda podseća na stonjak, ali ona to nije. I ne želi da bude.



dizajn Uglješa Vrcelj 









Sudoku

dizajn Bojana Stupar




Sudoku je mušema za one koji stalno nešto švrljkaju po stolu. Sudoku je igra za celu porodicu. Uz jutarnju kafu ili čokoladno mleko pre nego što otvorite novine. Savršeno razbistri mozak, dovoljno je da znate da brojite do devet.






Zunge zeigen 

dizajn Alexandra Stojanović



Zunge zeigen je mušema za one koji bi sve da znaju. Ona je plod mašte i razmišljanja, inspiracija joj je sveznanje. Uz nju ćete otkriti ko je karakondžula, gde je Tuvalu i da zunge zeigen isplazi jezik. Pravite se važni.



Mad Hattet Tea party 

dizajn Jelena Đuran


Mad Hattet Tea party je mušema za čajanku. Inspirisana je Alisom u zemlji čuda. Zamišljena je za trenutke otkačenosti, ali i otmenosti, kada se igramo čajanke ili je zaista pravimo. Idealna je za nespretne čajanke kada šolje lete svuda.





                                                              Slatki zub

  
dizajn Jovana Jovanović


Slatki zub je mušema za ljubitelje sve vrste čokolade. Šta može biti veće zadovoljstvo od druženja sa prijateljima uz pravljenje kolača i kasnije degustacije uz kafu? Još je sladje jesti slatko, jedi maži, čisti glatko.







Нема коментара:

Постави коментар